Pasar al contenido principal

El Barcelonaβeta Brain Research Center Foundation (BBRC), centre de recerca de la Fundació Pasqual Maragall, cerca una posició de Tècnic de Laboratori per a formar part de la Plataforma de Biomarcadors en Fluids, en el marc del Programa Investigo AGAUR.

El BBRC ha obtingut finançament del Programa Investigo AGAUR, corresponent a subvencions públiques destinades a la contractació per part d’entitats públiques i privades que participin en un projecte de recerca, de persones joves demandants d’ocupació en la realització d’iniciatives de recerca i innovació, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i finançat per la Unió Europea – Next Generation EU, per l’any 2023.

Context

El Barcelonaβeta Brain Research Center (BBRC) és un nou centre de recerca, constituït per la Fundació Pasqual Maragall. L’objectiu de BBRC és arribar a ser un centre d’excel·lència reconegut internacionalment en el nostre coneixement de les discapacitats cognitives relacionades amb l’edat, amb la finalitat de proveir solucions practiques als reptes globals plantejats per l’envelliment de la població. El nostre objectiu s’aconseguirà mitjançant la defensa de programes primaris i secundaris de prevenció de l’Alzheimer i altres trastorns neurodegeneratius relacionats, l’estudi i promoció d l’envelliment sa, i la investigació dels mecanismes psicològics bàsics de les funcions cognitives afectades per l’envelliment sa o patològic com ara la memòria, l’aprenentatge i la presa de decisions, entre d’altres. La visió de BBRC és la de proveir a la societat amb solucions innovadores per a les discapacitats relacionades amb l’envelliment cognitiu mitjançant l’ús d’aquests programes complementaris de recerca amb la finalitat d’aconseguir una comprensió multidisciplinar del procés d’envelliment i la patofisiologia de la neurodegeneració.

 La Fundació Pasqual Maragall, la Universitat Pompeu Fabra i “la Caixa” són membres permanents del consell de BBRC. Selecció internacional competitiva, instal·lacions científiques d’última generació, gerència efectiva i avaluació continuada d’alt nivell del seus professionals són els nuclis dels procediments per aconseguir resultats de primera categoria. BBRC està afiliat i ubicat al Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, l’edifici conté instal·lacions tècniques excel·lents, inclòs un scanner 3TMR dedicat a la investigació, instal·lacions d’Assajos Clínics, EEG i laboratoris visuals.

BBRC també forma part del Parc de Recerca d’Investigació Biomèdica (PRBB), unes instal·lacions àmplies que acullen set institucions més d’investigació diferents relacionades amb la recerca biomèdica, inclòs el Centre de Regulació Genòmica (CRG), l’Institut d’Investigació Mèdica de l’Hospital del Mar (IMIM), el Departament de Ciències de la Salut i Experimentals de la Universitat Pompeu Fabra (CEXS-UPF), l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) i el Laboratori Europeu de Biologia Molecular de Barcelona (EMBL), entre d’altres, en un ambient multidisciplinar, col·laboratiu i internacionalment estimulador, en contacte proper amb un marc clínic, per tant propici a la investigació translativa.

Per a més informació visitar: www.fpmaragall.org y www.barcelonabeta.org

Tasques principals

 • Realitzar tècniques bàsiques de bioquímica (per exemple, ELISA, Western blot).
 • Realitzar anàlisis rutinàries de biomarcadors en múltiples plataformes.
 • Manipulació, processament, aliquotat, emmagatzematge i entrada de dades de mostres de líquid humà (LCR, sang).
 • Es formarà en tècniques bioquímiques més avançades (Simoa i MSD ultrasensitive assay, immunoprecipitació).
 • Comprar els reactius comuns de laboratori i manteniment general del laboratori.
 • Participar en el manteniment del laboratori, realitzar el manteniment bàsic dels equips de laboratori i informar d’equips que requereixen reparacions avançades.
 • Organitzar i mantenir amb precisió els registres escrits dels procediments experimentals i recopilació de dades.
 • Suport en la instrucció i formació d’estudiants, becaris, tècnics i assistents de laboratori segons sigui necessari.
 • Participar en reunions periòdiques internes i col·laboracions externes.

 

Requisits per participar

 • Cal disposar d’una titulació de Cicle Formatiu de Grau Superior, Grau universitari o titulació equivalent.
 • Tenir 16 anys o més i no haver complert el 30 anys.
 • Estar desocupada i inscrita com a demandant d'ocupació en el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.
 • No haver desenvolupat cap tipus d'activitat de recerca al BBRC en el termini dels 6 mesos immediatament anteriors a l'inici del contracte.
 • Els tres requisits descrits anteriorment s'han de complir en el moment d'iniciarseel contracte objecte d'aquesta convocatòria.

Es valorarà

 • Experiència prèvia en Laboratoris de bioquímica o similar
 • Experiència amb diferents tècniques incloent ELISA, western blot, inmunoprecipitación i altres tècniques de proteïna bioquímica.
 • Experiència en la gestió de mostres humanes (plasma, serum, CSF)
 • Experiència en la gestió dins del laboratori (seguretat, manteniment i altres funcions organitzatives).
 • Excel·lent nivell de comunicació interpersonal
 • Persona proactiva, autònoma i resolutiva amb capacitat de treball en equip.
 • Excel·lent capacitat organitzativa
 • Català o Castellà (llengua materna) i Anglès.

 

Característiques de la posició

 • Incorporació immediata.
 • Projecte temporal de 2 anys.
 • Jornada completa de 38h/setmana.
 • El nivell salari dependrà de l'experiència del candidat i s'ajustarà segons la Política Retributiva de la Fundació.   

Per tal de facilitar la conciliació laboral, familiar i personal, BBRC ha implementat mesures com la possibilitat de beneficiar-se de flexibilitat horària i d’un model de treball híbrid/setmanal (teletreball + treball presencial).

A la Fundació Barcelonaβeta Brain Research Center promovem un entorn divers i inclusiu i donem la benvinguda als sol·licitants independentment de la seva edat, discapacitat, gènere, nacionalitat, ètnia, religió, orientació sexual o identitat de gènere.

 

Presentació de sol·licituds

Per a complir amb la normativa del programa Investigo i amb l'objectiu de garantir els principis d'igualtat i no discriminació, el procés de selecció serà dut a terme mitjançant el denominat “currículum cec”.

Les persones interessades que reuneixin els requisits poden presentar la sol·licitud per mitjà d’un correu electrònic a l’adreça talent@barcelonabeta.org . El correu constarà de:

 1. Cos del missatge: a l’apartat reservat al text del missatge caldrà incloure els cognoms i nom, el NIF, el telèfon de contacte, la titulació acadèmica, a més de fer constar la voluntat de participar en aquesta oferta de treball.
 2. Documents adjunts:
  1. CV-cec de la persona sol·licitant que tingui relació amb l’objecte de l’oferta de treball. És a dir, sense el nom i el cognom, el DNI, la nacionalitat, l’edat, el gènera, la fotografia i l’adreça.
  2. Carta d’interès justificant la motivació i experiència prèvia.
  3. Un PDF que contingui els documents acreditatius que corresponguin als mèrits al·legats en el CV-cec.

Assumpte: Tècnic/a de Laboratori – Investigo

Deadline: 9 de Juny 2023

NORMATIVA DE PROTECCIÓ DE DADES:

En compliment de la GDPR, li informem que les seves dades personals seran custodides per la Fundació Pasqual Maragall i la Barcelonaβeta Brain Research Center per gestionar el procés de selecció de l'oferta d'ocupació que ha sol·licitat. Una vegada completat el procés de selecció, les dades s'esborraran.

Vostè té dret a exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició reconeguts en la Llei (EU) 2016/679, dirigits a la Fundació Pasqual Maragall i la Barcelonaβeta Brain Research Center: Carrer Wellington 30, 08005 Barcelona

 

Fecha de publicación

Fecha de cierre